Veganská slanina
1 hodina
07.02.2023
Postup
- Kousky vegan nudliček smíchejte s uzenou solí a uzenou paprikou a zalijte vroucí vodou. Dobře promíchejte. Ujistěte se, že všechny kusy vegan nudliček byly pokryty tekutinou. Nechte 2 minuty odležet. Jednou za čas promíchejte.
- Sceďte vegan protein nudličky.
- Veganské nudličky smažte na kokosovém tuku při středně vysoké teplotě. Ujistěte se, že nudličky často převracíte. Takto pokračujte, dokud kousky nejsou zlaté a křupavé a většina tekutiny se neodpaří.
-
Pokud chcete, aby byl výrobek červenější, můžete přibližně 1/10 vody nahradit šťávou z červené řepy.
Návrh na podávání:
Slouží jako topping téměř ke všemu. Dodává příjemnou slanou a kořeněnou chuť, navíc je křupavý!
Doporučené skladování:
Slanina, která nebyla smažená, může být uložena v lednici v uzavřené nádobě po mnoho dní. – Po usmažení při skladování rychle změkne !