Suroviny:
Těsto:
- 100 g rýžové mouky
- 1 vejce
- 3 lžíce bílého jogurtu
- 1/2 lžičky prášku do pečiva
- trochu vody
- 1 lžíce javorového sirupu
Přeliv:
- 5 švestek
- 1 hruška
- 1 lžička kokosového cukru
- 1 lžíce mléka
- 1/2 lžičky mleté skořice
Postup:
Všechny ingredience smícháme a opečeme na pánvi. Naskládáme lívanečky na sebe a každé patro potřeme bílým jogurtem. Přelijeme zkaramelizovanými švestkami a hruškami. Posypeme kešu ořechy a přelijeme javorovým sirupem. Švestky a hrušky nakrájíme na malé kostičky a orestujeme na másle asi minutu. Poté přidáme skořici, cukr a necháme zkaramelizovat. Takto necháme švestky a hrušky na mírném plameni, dokud nezměknou.