Suroviny:
Těsto:
- 2 odměrky čokoládového proteinu
- 1 hrnek kokosové mouky
- 2 lžíce arašídového másla
- 2 lžíce mléka
Karamel:
- 100 g datlí
- špetka soli
- 2 lžíce arašídového másla
Na vrch:
- arašídy
- tabulka hořké čokolády
Postup:
Všechny ingredience na těsto smíchejte, propracujte a natlačte na dno pekáčku. Těsto dejte do lednice než se připraví karamel. Datle zalijte horkou vodou a nechte 15 minut odležet. Poté slijte vodu a přendejte datle spolu se solí a arašídovým krémem do mixéru. Vše rozmixujte do hladka a naneste na těsto. Karamelovou vrstvu posypejte arašídy a zalijte roztopenou čokoládou. Řezy nechte pořádně zatuhnout v lednici a poté nakrájejte na kostky.