Proteinový kinder bueno cheesecake
1,5 hodina
07.02.2023
Postup
- Připravíme si formu v průměru 18 cm.
- Nasekáme nebo rozmixujeme ořechy, poté i vločky na ovesnou mouku.
- Smícháme vše dohromady a vtlačíme do formy vystlané pečícím papírem.
- Dáme péct na 180 stupňů na 10 minut.
- Necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém.
- Smícháme všechny suroviny na krém a nalijeme na korpus.
- Trochu poboucháme formou a zbavíme se tak vzduchových bublin.
- Pečeme na 155 stupňů cca 35 minut.
- Necháme uležet nejlépe přes noc v lednici. Ráno můžeme zdobit.
- Čokoládu s mlékem rozpustíme ve vodní lázni, nalejeme na cheesecake a ozdobíme.
- Použila jsem nasekané lískové ořechy, ale můžeme zdobit třeba i pekanovými.