Mramorová bábovka s lyofilizovanými malinami

Mramorová bábovka s lyofilizovanými malinami

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BrainMarket recepty (@brainmarketrecepty_cz)

Postup

  1. Do větší mísy si dejte vajíčka, xukr, vanilkový lusk a vyšlehejte.
  2. Přidejte rozpuštěné ghee, tvaroh, jedlou sodu, mléko a prosátou špaldovou mouku.
  3. Mixérem promixujte.
  4. Vezměte si druhou misku a do té polovinu těsta oddělte.
  5. Do jedné části těsta přidejte dvě hrsti lyofilizovaných malin a do druhé kakao.
  6. Formu na bábovku si vymažte kokosovým olejem a vysypejte kokosem.
  7. Do formy vlejte světlou část těsta a poté kakaovou část.
  8. Lehce promíchejte koncem lžičky nebo špejlí.
  9. Do předem předehřáté trouby na 180 °C si vložte bábovku a pečte na cca 50 minut.
  10. Po uplynutí času, zkontrolujte bábovku metodou se špejlí.
  11. Strčte špejli doprostřed bábovky, vytáhněte špejli z bábovky a pokud je špejle čistá máte bábovku upečenou.
  12. Roztopte si bílou čokoládu s trochou kokosového oleje.
  13. Polejte vrch bábovky čokoládou a posypejte lyofilizovanými maliny.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: