Mini pavlova srdíčka
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Postup
- V míse si vyšlehejte bílky se špetkou soli do pevného sněhu.
- Postupně přidávejte kokosový cukr, kukuřičný škrob a nakonec bílý vinný ocet.
- Vyšlehejte do husté hmoty, kterou naplňte cukrářský sáček.
- Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 180 °C.
- Na plech vyložený pečícím papírem vytvořte srdíčka.
- Do každého pomocí lžičky vytvořte prohlubeň na následný krém.
- Snižte teplotu na 120 °C a vložte do trouby.
- Korpusy sušte 45-50 minut.
- Pokud máte vysušené korpusy, vypněte troubu a pootevřete dvířka.
- Takto nechte korpusy v troubě dokud úplně nevychladnou.
- Mezitím si udělejte krém. Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé konzistence.
- Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé konzistence.
- Hotový krém si připravte do cukrářského sáčku.
- Vychladlé korpusy namažte džemem a nahoru dejte krém.
- Ozdobte čerstvým ovocem.