Suroviny:
- 1 hrnek mandlové mouky
- 1 vejce
- 3/4 hrnku mléka
- 1 lžíce ghí
- 2 lžíce erythritolu
- 2 lžíce kokosového cukru
- 2 lžíce kakaa
- 1/2 tabulky hořké čokolády
- 1 lžička prášku do pečiva
- 3 lžíce kešu másla
Postup:
V míse smíchejte mouku, vejce, erythritol, kokosový cukr, kakao, povolené ghí, jednu lžíci kešu másla, prášek do pečiva a mléko pokojové teploty. Tsto pořádne promíchejte a přidejte do něj nasekanou čokoládu. Hotové těsto vylijte do menšího pekáčku vystlaného pečícím papírem. Před pečením na brownies udělejte 9 bobků kešu másla (cca 2 lžíce), které špejlí rozmažte, aby vznikla taková mozaika. Pečte na 170 stupňů 20-25 minut. Brownies by mělo mít po upečení extra vláčnou a zároveň lehce mokrou konzistenci..