Detailní popis produktu
Původní korejská receptura
Kimchi je kvašené zelí, které tvoří základ korejské kuchyně. Kromě zelí obsahuje zázvor, ředkev, chilli, česnek, cibuli a mořskou sůl. Díky této kombinaci má svou charakteristickou kyselou a lehce pikantní chuť.
Jen 30 g denně pro střevní mikrobiom!
Kimchi je díky svému procesu zpracování pomocí fermentace ideální potravinou pro náš střevní mikrobiom a řadí se tak mezi nejzdravější potraviny vůbec. Je bohaté na enzymy a díky tomu i snadno stravitelné.
Přínosy pro zdraví gastrointestinálního traktu
Během fermentačního procesu dochází za pomoci enzymů k mléčnému kvašení a tím i ke zvýšení počtu probiotických bakterií. Díky tomu je kimchi prospěšné pro trávicí trakt a zachovává si vitamíny a minerály. Dopřejte si 30 g denně jako součást vyvážené stravy.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
118 kJ / 28 kcal |
Tuky |
0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 g |
Sacharidy |
5,9 g |
- z toho cukry |
1,6 g |
Vláknina |
2,1 g |
Bílkoviny |
1,2 g |
Sůl |
0,89 g |
Složení: Čínské zelí, tuřín, mrkev, cibule, pórek, paprika (sušený), zázvor (sušený), česnek (sušený), chilli (sušené), voda, sůl, cukr, „bacillus coagulans“, antioxidant: kyselina askorbová.
Skladování: Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 10 dnů. Přírodní zdroj chloridů, který podporuje normální trávení tvorbou kyseliny chlorovodíkové v žaludku. Dopřejte si 30 g denně jako součást vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
Původ: Portugalsko
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Hmotnost: 320 g, čistá hmotnost 240 g
5
Výborný!
Hezký den, Karolíno, děkujeme Vám za recenzi :-) Jsme moc rádi, že jste s naším Kimchi spokojená. S přáním hezkých dní, Kristýna.
5
Výborné :) - chuťově vyladěné, pálivé akorát - mohlo by být trochu křupavější, ale to je opravdu jen detail :)
Dobrý den, děkujeme za recenzi.:) Přejeme hodně zdraví v nadcházejícím roce, Veronika.
5
Naprosto super vymazlená chuť, pozor, je návykové ;-)
Dobrý den Lucie, moc děkujeme za doporučení. :) S pozdravem, Veronika.
5
Skvělé :)
Dobrý den, moc děkujeme a přeji krásný víkend. Veronika.
5
Vynikající k vajíčkům.
Dobrý den Matěji,
děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že Vám naše kimchi chutná. :) Krásný den, Veronika.
5
Velmi ostré,což mi vyhovuje
Dobrý den Šárko, děkujeme za ohodnocení a přeji Vám hodně zdraví. :) Veronika.
5
Pálivé mi tolik nepříjde, ale jinak chu'tová topovka!
Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. Velmi si toho vážíme. :) Za celý tým přeji hodně zdraví! Veronika.
5
Vynikající.
Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. Velmi si toho vážíme. :) Za celý tým přeji hodně zdraví! Veronika.
5
Vynikající, pálivé akorát.
Dobrý den Nelo, děkujeme za doporučení a přejeme krásný den. :) Veronika.
5
Pálivé akorát a velmi vynikající!
Dobrý den,
děkujeme za doporučení. :) S pozdravem, Veronika.
5
Výborné kimchi a výroba teda hodně zajímavá.
Dobrý den Martine,
děkujeme za ohodnocení a za celý tým Vám přeji hodně zdraví! Veronika.
5
Výborné, pikantní jen opravdu lehce.
Dobrý den Radime,
moc děkujeme za doporučení a přeji hezký den, Veronika.
5
Měl jsem strach ze mi úhoři zadek ale vše v klidu!!
Dobrý den, děkujeme za pět hvězdiček a přeji hodně zdraví! Veronika
5
Skvělé jen tak, nebo k jídlu. Probiotická nálož :)
Dobrý den, děkujeme za pět hvězdiček a přeji hodně zdraví! :) Veronika
Dobrý den, vaše kimči je výborné jak chutí tak i složením, ale proč tam dáváte kyselinu askorbovou. Měl jsem kimči od více výrobců, ale nikdo tam kyselinu askorbovou nedává. A navíc když vaše kimči otevřu, nikdy "nepšoukne",ale ostatní výrobci pšouknou po otevření vždy.
Není to tím,že přidaná kyselina askorbová dokonale zahubí bakterie a tím pádem už to není živý produkt? Rád bych si od vás kimči kupoval dál, ale toto mi docela vadí. Nešla by ta kyselina askorbová odstranit z výroby? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, kyselina askorbová se přidává jako konzervant, který pomáhá kimchi chránit před oxidací a znehodnocením. Navíc bakterie mléčného kvašení, které se podílejí na fermentaci kimchi, produkují kyselinu mléčnou, což snižuje pH a zabraňuje růstu škodlivých bakterií. Díky kyselině askorbové se udržuje vhodné pH během celého procesu kvašení. Přeji pěkný den, Veronika.
Dobrý den,
je toto kimchi prosím chlazený produkt? Pro uchování enzymů a probiotik je nutné, aby byl produkt živý, což mi není jasné z vašeho popisku. Prosím o informaci.
Zdraví, Kamila
Dobrý den, kimchi máme skladováno v chladném prostředí skladu. Po otevření doporučujeme uchovávat v lednici a spotřebovat do 10 dnů od otevření. S pozdravem Roman, BrainMarket
Značka BrainMax Pure® představuje jednak nutričně bohaté superpotraviny organického původu dovezené z celého světa, ale hlavně nově také potraviny z vlastní potravinářské výroby. Najdete mezi nimi ořechové krémy, cookiesky (sušenky), či granoly. Všechny naše produkty mají vysoký obsah BIO surovin (70 % a více, granoly dokonce téměř 100 %!), při výrobě nepoužíváme polotovary, klademe důraz na jednoduché a výživné složení. Granola je skvělá na snídani, cookies je ideální svačinka kamkoliv a ořechové krémy v mnoha příchutích jsou opravdovou pochoutkou.