Betula
Společnost patří mezi první zprostředkovatelé úžasné vlastnosti kozího kolostra zákazníkům. Nadojené mlezivo nepasterují, neodtučňují, neodstraňují ani nepřidávají žádné složky. Všechny přirozené vlastnosti jsou tak ve finálním výrobku zachovány. Kozí mlezivo zpracovávají unikátní metodou sušení mrazem, takzvanou lyofilizací. Oproti jiným metodám sušení, jako je například sprejové sušení, kdy jsou látky obsažené v mlezivu degradovány, lyofilizace neovlivňuje přirozené vlastnosti kolostra. Mlezivo od kozí mámy je pro zdraví kůzlat nepostradatelné. Kolostrum proto odebírají až poté, co se narozená kůzlata mateřského mléka dosyta napijí. Dbají však na to, aby kolostrum odebrali do 12 hodin od porodu, kdy má nejvyšší možnou kvalitu. Odebrané mlezivo testují v mikrobiologické laboratoři a pokud je v pořádku, šetrně ho zpracují.
Kolostrum odebírájí od koz, které se pasou na farmách s různou vegetací. Všechny spásané byliny, větvičky nebo kůry stromů propůjčují kozímu mlezivu jedinečné vlastnosti. Aby kolostrum Betula obsahovalo co nejvíce aktivních látek, je v něm smícháno kolostrum až ze čtyřiceti různých farem.
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem