Suroviny:
- 3 ks mrkve
- 2 ks řapíkatého celeru
- 3 ks cibule
- 3 stroužky česneku
- 5 cm zázvoru
- 1 ks kedlubny
- 15 cm pórku
- rajče
- černé koření
- 1 ks badyánu
- sójová omáčka
- rybí omáčka
- sušený česnek
- sušená cibule
- rýžové nudle
- cuketa
- mrkev
- celer
Postup:
Základem silného zeleninového vývaru je postupné, dokonalé opečení vší zeleniny. Ta se poté vloží do studené vody spolu s kořením. Vývar vaříme pomalu na malém ohni cca jednu hodinu. Nakonec přecedíme. Dochutíme rybí a sójovou omáčkou, sušeným česnekem a cibulí. Do hluboké misky dej uvařené rýžové nudle, mrkev, cuketu a na plátky opečený celer (na malém množství tuku opékej z každé strany), nebo ledajakou zeleninu kterou máš rád.