Plněné portobello žampiony

Suroviny:

Postup:

Na pánvi osmahneme na jemno nakrájenou cibuli se slaninou. V mise smícháme maso, hořčici, coconut aminos, česnek, sůl a pepř. My přidali ještě 3/4 lžičky sušeného rozmarýnu. Do směsi poté přimícháme cibulku se slaninou. Kloboučky žampionů pomažeme s obou stran ghíčkem, položíme na plech a naplníme masovou směsí. Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 15 minut, poté na každý klobouček položíme plátek sýra a pečeme dalších 10 minut.

žampiony - DP

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Sledujte nás na Instagramu

✨ Přednáška s Markem Dvořákem ✨ Podvečer plný zajímavých informací, silných příběhů, smíchu i dojemných momentů. 💙...
Co za kombinaci byste ještě doplnili?😊 1. Omega-3 mastné kyseliny a antioxidanty Kombinace omega-3 mastných kyselin (např....
Jiří Procházka: Chci zpět na světový TOP🙌🏼 V novém díle Braincastu jsme přivítali Jiřího Procházku, jednoho z nejlepších...
🧠 Mozek se při nedostatku spánku požírá sám! Výzkumy ukazují, že pokud spíte málo, mozek aktivuje buňky, které mají za...
Brain výzva vyhlášení!🙌🏼 Všem účastníkům výzvy nabízíme odměnu – voucher v hodnotě 500 Kč na náš e-shop. Stačí nám napsat...
🧠🎙 BrainCast s Margit Slimákovou! Jaké potraviny prospívají našemu zdraví? 🥦🍎 Jakou roli hraje suplementace? 💊 A jak...
×
Získejte kód
na slevu 100 Kč
Nechte nám tu svůj e-mail a my se vám odvděčíme slevou 100 Kč z ceny vaší
první objednávky.
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů a se zasíláním našich inspirativních newsletterů. Na uvedený e-mail obdržíte slevový kupón v hodnotě 100 Kč, který lze uplatnit na první objednávku nad 990 Kč.