Suroviny:
- 4 žampiony
- 250 g mleté krutí maso
- 80 g slaniny
- 1 cibule
- 4 plátky sýru
- himalájská sul, pepř
- 1 lžička hořčice
- 2 lžičky coconut aminos
- sušené bylinky
- 1 lžička sušeného česneku
- cca lžička rozpuštěného ghí
Postup:
Na pánvi osmahneme na jemno nakrájenou cibuli se slaninou. V mise smícháme maso, hořčici, coconut aminos, česnek, sůl a pepř. My přidali ještě 3/4 lžičky sušeného rozmarýnu. Do směsi poté přimícháme cibulku se slaninou. Kloboučky žampionů pomažeme s obou stran ghíčkem, položíme na plech a naplníme masovou směsí. Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 15 minut, poté na každý klobouček položíme plátek sýra a pečeme dalších 10 minut.