Fusilli z červené čočky s paprikovou omáčkou
Fusilli z červené čočky s paprikovou omáčkou
1 hodiny
5.06.2022
Postup
- Těstoviny z červené čočky vařte v osolené vodě 5 minut.
- Papriku pokapejte olivovým olejem upečte v celku v troubě na 200 téměř do černa.
- Nechte vychladnout a poté ji oloupejte.
- Do mixéru vložte oloupanou papriku spolu s výpekem z papriky, uzenou papriku, drcené rajčata, strouhaný parmazán, lžíci konopného oleje, špetku soli a pepře.
- Omáčku rozmixujte do hladka a prohřejte ji na pánvi spolu s uvařenými těstovinami.
- K hotové směsi přihoďte lístky z červené řepy, bazalku a dochuťte solí a pepřem.
- Při servírování nezapomeňte těstoviny pokapat konopným olejem a dozdobit hoblinkami parmazánu.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář