Podobné produkty








Detailní popis produktu

Pro milovníky středomořské stravy
BIO sušená rajčata mají výraznou chuť, kterou doplňuje mořská sůl. Jsou ideální do salátů, těstovin, pomazánek nebo omáček. Také je můžete naložit do extra panenského olivového oleje s kořením a česnekem a vytvořit si tak tradiční italský předkrm.
BIO kvalita s širokým spektrem vitamínů
Sušená rajčata jsou přirozeným zdrojem vitaminu C a K a díky BIO kvalitě a šetrnému sušení na slunci, si tyto vitamíny uchovávají. Rajčata neobsahují žádné konzervanty ani siřičitany.

BrainPedia.cz - místo nabité informacemi!
Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1384 kJ / 331 kcal |
Tuky | 3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 55,8 g |
- z toho cukry | 37,6 g |
Vláknina | 12,3 g |
Bílkoviny | 14,1 g |
Sůl | 8-10 g |

BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše sušená rajčata mají BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: Sušená BIO rajčata, mořská sůl (8-10%)
Původ: Turecko
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 250 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce |
---|---|
EAN: | 8594190029245 |
Forma: | Celé kousky |
Typ: | Produkty z rajčat |
Určení: | BIO |
Velikost balení: | 250 g |
Výrobce: | BrainMax Pure |
Značka BrainMax Pure® představuje jednak nutričně bohaté superpotraviny organického původu dovezené z celého světa, ale hlavně nově také potraviny z vlastní potravinářské výroby. Najdete mezi nimi ořechové krémy, cookiesky (sušenky), či granoly. Všechny naše produkty mají vysoký obsah BIO surovin (70 % a více, granoly dokonce téměř 100 %!), při výrobě nepoužíváme polotovary, klademe důraz na jednoduché a výživné složení. Granola je skvělá na snídani, cookies je ideální svačinka kamkoliv a ořechové krémy v mnoha příchutích jsou opravdovou pochoutkou.
Související produkty




Hodnocení
Diskuse
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.