Žemlovka

    Žemlovka

    1 hodiny
    15.02.2023
    Žemlovka

    Postup

    1. V misce si smícháme mléko, vejce, smetanu, cukr, skořici a rozpuštěné máslo.
    2. Vánočku nakrájíme na kostičky, dáme ji do zapékací mísy a když je rozehřátá trouba na 185 stupňů.
    3. Směs nalijeme na vánočku a spolu promícháme, aby nám nezůstaly suché kousky.
    4. Kokosový cukr použijeme kvůli silné karamelovo-javorové chuti, která k tomuto jídlu určitě patří.
    5. Nahoru nasypeme nasekané ořechy a dáme péct na cca 20 min.
    6. Podáváme teplé, přelité vanilkovým pudinkem a čerstvým ovocem. Dobrou chuť!

    Diskuze (0)

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: