Tvarohovo-maková bábovka s chutí perníku a švestek

Suroviny:

Postup:

Připravíme si dvě mísy, do jedné vložíme bílky a do druhé žloutky. K žloutkům přidáme xylithol a vyšleháme, poté přidáme tvaroh a znovu vyšleháme. Postupně přidáme i ostatní suroviny kromě bílků. Bílky se špetkou soli vyšleháme v tuhý sníh a postupně přimícháváme k již připravené směsi. Těsto vylijeme do připravené bábovkové formy vymazané máslem. Pečeme v předehřáté troubě na 170°cca hodinu (zkontrolujeme vpíchnutím špejle, pokud je po vytažení suchá a těsto se na ní nelepí je hotovo). Hotovou bábovku vyndáme z trouby, necháme cca 10 min v klidu a poté vyklápíme.

 

 

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Sledujte nás na Instagramu

Jaký je váš tip pro klidný večer bez stresu?☺️✌️ #stres #cortisol #relax #wellness #biohacking
❄️ Ledová vana vs. růst svalů? Nová studie publikovaná v The Journal of Physiology zkoumala, jak se liší regenerace po...
Nebo C, který nepotřebuje budík ⏰ vůbec? ✅To jestli vám vstávání nedělá problém nebo několikrát posunete budík je...
🍬Co nejčastěji způsobuje chutě na sladké? Chutě na sladké jsou často důsledkem kolísání hladiny krevního cukru. Když cukr...
🧠 Jak pohyb pomáhá zvládat stres? Stres spustí v těle uvolnění kortizolu, hormonu, který nás připravuje na „boj nebo...
Jak je to s tím zinkem? 🤓 #brainmarket #brainmax #vyziva #education #nutrition #brainhealth #biohacking