Suroviny:
Těsto:
- 50 g vanilkového proteinu
- 2 lžíce mandlové mouky
- 2 lžíce kešu krému s jahodami
- 1 lžíce kokosového sirupu
- 1 lžíce kokosového oleje
Na obalení
- 1/3 hořké a 1/3 bílé tabulky čokolády
- 2 lžičky kokosového oleje
- Lyofilizované jahody
Postup:
V míse smíchejte všechny ingredience na těsto. Pokud by bylo příliš suché, přidejte trošku vody. Mělo by mít lehce lepivou konzistenci. Po promíchaní dejte těsto na 20 min do lednice. Mezitím si roztopte zvlášť obě čokolády ve vodní lázni spolu s trochou kokosového oleje. Po vytažení těsta z ledice tvarujte kuličky, vykoupejte je v bílé či hnědé čokoládové lázni a posypejte nadrobenými lyofilizovanými jahodami.