Suroviny:
Těsto:
- 150 g hladké špaldové mouky
- 50 g ovesných vloček
- 50 g erythritolu
- 60 g kokosového oleje
- 1 žloutek
- 3 lžíce vody
Krém
- 150 g hrudkovitého tvarohu
- 100 g jemného tvarohu
- 60 g kokosu strouhaného
- 1 vejce
- 30 g erythritolu
- zavařené broskve
Postup:
Všechny ingredience na těsto smícháme. Formu o průměru 20 cm vysteleme pečícím papírem. Přibližně 2/3 vzniklé směsi rovnoměrně upěchujeme na dno formy. Nádivku připravíme smícháním tvarohů, kokosu, sladidla a žloutku. Nakonec přimícháme vyšlehaný vaječný bílek. Kokosovou nádivku naneseme na připravené těsto. Na nádivku uložíme zavařené broskve, rozkrojené na tenčí kousky. Na vrch rozdrobíme zbytek těsta. Pečeme při teplotě 170 stupňů 35 minut.