Jablečný štrúdl
Jablečný štrúdl
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Postup
- V míse smíchejte podle chuti cukr krystal, vanilkový cukr a skořici.
- Jablka i se slupkou nastrouhejte na tenké plátky.
- Suroviny uvedené na těsto společně smíchejte a rozdělte na 4 části.
- Těsto rozválejte na tenký plát.
- Jako první na něj rozložte jablka a posypte připraveným skořicovým cukrem.
- Přidejte nasekané ořechy, rozinky a celé zaviňte.
- Když máte štrúdl zavinutý, vrch potřete rozmíchaným vejcem a posypte skořicovým cukrem.
- Pečte v předehřáté troubě na 170° po dobu cca 1 hodiny.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář