Suroviny:
- bílé tofu 1 ks
- 3 lžíce kečupu
- 1,5 lžíce javorového sirupu
- 1.5 lžíce sušeného česneku
- 1,2 lžíce sušené cibule
- sriracha omáčka
- 1,5 lžíce sojové omáčky
- jarní cibulka
- 2 ks cibule
- škrob na obalení
- ghee máslo
- rýže basmati
Postup:
Osušené tofu nakrájejte na 12 dílů, obal v bramborovém škrobu a smažte na pánvi v dostatečném množství přepuštěného másla - ghee. V další pánvi si připravíš omáčku - javorový sirup, sójovou omáčka, kečup, sušenou cibuli a česnek přiveď k varu, nech mírně zhoustnout, přidejte již připravené tofu. Pořádně promíchejte. Podávejte s basmati rýží, praženou i čerstvou jarní cibulkou.