Rychlá vegan svíčková

    Suroviny:

    K servírování

    • 1 balení vegan uzeného
    • Knedlík
    • Brusinky
    • Rostlinná šlehačka

    Postup:

    Nejdříve si nadrobno nakrájíme cibuli. Do většího hrnce dáme rozehřát olej, přidáme cibuli a restujeme na mírném ohni cca 5 minut. Zatím si očistíme a nastrouháme celer, mrkev a petržel. Všechno přidáme k orestované cibuli. Směs restujeme několik minut, dokud se mírně nezredukuje. Následně přidáme kokosový cukr, mletý a celý černý pepř, mletou papriku, bobkový list a kurkumu. Všechno zalejeme zeleninovým vývarem a vaříme do měkka. Po dovaření směs rozmixujeme, přidáme lžíci veganského másla, smetanu nebo mléko, ochutíme citronovou šťávou, případně dosolíme. Podáváme s opečeným vegan uzeným a knedlíkem a můžeme dozdobit brusinkami a šlehačkou.

    svickova-doproduku

    Diskuze (0)

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: