Suroviny:
Na 2 porce
- Menší kousek lososa
- 90 g quinoy
- 2 hrsti salátového mixu
- 1/2 nastrounané mrkve
- 1/4 manga
- Ředkvičky
- Hrst edamamme
- Kousek okurky
- Čerstvý koriandr
- 1/3 citronu
- Kokosové aminos
- Sůl
- Olivový olej
Postup:
Lososa lehce osolte, zakápněte olivovým olejem a dejte na 25 min péct do trouby na 170 stupňů. Uprostřed by měl být stále růžový. Než se ryba upeče, tak si připravte vešketou zeleninu a nakrájejte na libovolné tvary, aby se vám dobře jedly. Quinou propláchtěte a vařte v osolené vodě dle návodu. Jakmile máte vše připravené, tak je čas barevně vrstvit zeleninu do misky. Jakmile si svou misku naaranžujete, tak vše zakápněte citronovou šťávou, ozdobte čerstvým koriandrem a nezapomeňte na kokosové aminos, či sojovou omáčku, která celé jídlo skvěle dochutí.