Domácí langoše bez kynutí
Domácí langoše bez kynutí
1 hodiny
04.08.2022
Postup
- V míse smíchejte mouku, cukr, sůl, kypřící prášek a promíchejte.
- Ve vedlejší nádobě spojte všechny mokré suroviny - kefír, vejce a olej.
- Mokré suroviny přidejte k suchým a poradně promíchejte. Vznikne lepivé těsto.
- Potřete si lehce ruce olivovým olejem a 1/2 těsta vytvarujte do placky a osmahněte na rozpáleném ghí.
- Tvar placky můžete ještě na pánvi upravit, těsto je dost elastické.
- Než se langoše usmaží tak prolisujte česnek a smíchejte s olivovým olejem.
- Touto směsí potřete langoše, poté přijde vrstva kečupu a hromada sýru.
- TIP: Pokud máte rádi ostřejší jídla, doporučujeme pálivou verzi kečupu.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář