Domácí langoše bez kynutí

    Domácí langoše bez kynutí

    1 hodiny
    04.08.2022
    DoReceptu1

    Postup

    1. V míse smíchejte mouku, cukr, sůl, kypřící prášek a promíchejte.
    2. Ve vedlejší nádobě spojte všechny mokré suroviny - kefír, vejce a olej.
    3. Mokré suroviny přidejte k suchým a poradně promíchejte. Vznikne lepivé těsto.
    4. Potřete si lehce ruce olivovým olejem a 1/2 těsta vytvarujte do placky a osmahněte na rozpáleném ghí.
    5. Tvar placky můžete ještě na pánvi upravit, těsto je dost elastické.
    6. Než se langoše usmaží tak prolisujte česnek a smíchejte s olivovým olejem.
    7. Touto směsí potřete langoše, poté přijde vrstva kečupu a hromada sýru.
    8. TIP: Pokud máte rádi ostřejší jídla, doporučujeme pálivou verzi kečupu.

    Diskuze (0)

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: