Domácí bagety

    Domácí bagety

     

     
     
     
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Příspěvek sdílený Janka❤️ (@co.navarit)

    Postup

    1. Do misky nasypejte všechnu mouku.
    2. Doprostřed udělejte velký důlek, do kterého nalejete 100 ml vlažné vody (odeberte z celkového množství).
    3. Do vody rozdrobte droždí, přidejte cukr.
    4. Pouze střed ve kterém máme tekutou směs promíchejte.
    5. Nechte vznést kvásek.
    6. Potom přidejte všechny zbylé suroviny a vypracujte těsto.
    7. Zakryjte utěrkou a nechte kynout na teplém místě 2 hodiny. (Po každých 30 minutách můžete těsto přemíchat).
    8. Po uplynulých 2 hodinách těsto rozkrojte na 3 stejné části
    9. Každou část vyválejte do tvaru obdélníku.
    10. Stočte do rolády a dejte na plech na bagety (plech seženete v Pepcu).
    11. Do každé bagety udělejte podél nožem 4 zářezy.
    12. Posypejte himalájskou solí, lněnými semínky a nechte na plechu kynout ještě 40 minut.
    13. Troubu si předehřejte na 220° a pečte 15 minut.
    14. Poté si troubu snižte na 200° a pečte dalších 15 minut.
    15. Třeba sledovat doku bagety nebudou do zlatova, každá trouba peče jinak.

    Diskuze (0)

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole:
    ×
    Získejte kód
    na slevu 100 Kč
    Nechte nám tu svůj e-mail a my se vám odvděčíme slevou 100 Kč z ceny vaší
    první objednávky.
    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů a se zasíláním našich inspirativních newsletterů. Na uvedený e-mail obdržíte slevový kupón v hodnotě 100 Kč, který lze uplatnit na první objednávku nad 990 Kč.