Domácí bagety

Domácí bagety

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Janka❤️ (@co.navarit)

Postup

  1. Do misky nasypejte všechnu mouku.
  2. Doprostřed udělejte velký důlek, do kterého nalejete 100 ml vlažné vody (odeberte z celkového množství).
  3. Do vody rozdrobte droždí, přidejte cukr.
  4. Pouze střed ve kterém máme tekutou směs promíchejte.
  5. Nechte vznést kvásek.
  6. Potom přidejte všechny zbylé suroviny a vypracujte těsto.
  7. Zakryjte utěrkou a nechte kynout na teplém místě 2 hodiny. (Po každých 30 minutách můžete těsto přemíchat).
  8. Po uplynulých 2 hodinách těsto rozkrojte na 3 stejné části
  9. Každou část vyválejte do tvaru obdélníku.
  10. Stočte do rolády a dejte na plech na bagety (plech seženete v Pepcu).
  11. Do každé bagety udělejte podél nožem 4 zářezy.
  12. Posypejte himalájskou solí, lněnými semínky a nechte na plechu kynout ještě 40 minut.
  13. Troubu si předehřejte na 220° a pečte 15 minut.
  14. Poté si troubu snižte na 200° a pečte dalších 15 minut.
  15. Třeba sledovat doku bagety nebudou do zlatova, každá trouba peče jinak.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: