Thaiské kari s lososem

    Thaiské kari s lososem

    1,5 hodiny
    07.03.2023
    Thaiske kari

    Postup

    1. V hluboké pánvi na středním ohni rozehřejte olej. Přidejte cibuli a restujte přibližně minutu. Vmíchejte červenou kari pastu a ještě chvilku restujte do rozvonění.
    2. Vlijte kokosové mléko, promíchejte a přiveďte k varu.
    3. Do omáčky vložte kousky lososa a vařte 2–3 minuty.
    4. Pak přidejte houby, červenou papriku a lilek, dochuťte cukrem a rybí omáčkou a podle potřeby dosolte.
    5. Vařte další 2–3 minuty, až je losos úplně uvařený, ale zelenina stále křupavá. Podávejte s vařenou jasmínovou rýží, posypané čerstvými bylinkami a doplněné klínky limety.

    Diskuze (0)

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: