Lepek odhalen! – Rory Jones, Peter H. R. Green

Kód: 655266
349 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Dr. Peter H. R. Green, mezinárodně uznávaný odborník na celiakii a ředitel Celiac Disease Center na Kolumbijské univerzitě, a Rory Jones, vědecká publicistka, odhalují skutečné vědecké pozadí současného bezlepkového trendu a rozlišují pravdivé informace od pseudovědy.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

Lepek odhalen! – Mysl je mocný nástroj... dopracujte se k pevnému zdraví bez nežádoucích symptomů

Lepek = univerzální viník?

V posledních letech se lepek stal pranýřovaným viníkem, jemuž se připisuje vina za cokoliv – od srdečních chorob a demence až po neuralgii a vyčerpání. Tisíce lidí, kteří přejímají bezlepkový životní styl, věří, že tento způsob stravování je zdravější nebo že jim pomůže zhubnout a získat více energie. Tato dieta se stala „všelékem“ propagovaným nejen gastroenterology, ale také dietetiky, odborníky na výživu, léčiteli, trenéry, psychiatry a neurology, dokonce i celebritami a mediálními osobnostmi.

Odhalte pravdy a nepravdy o lepku

Tato kniha předkládá vědecké důkazy, které ukazují, že většina dostupných informací o účincích lepku na lidské tělo je pravdivá jen částečně, nebo dokonce téměř vůbec. Autoři uvádějí na pravou míru dezinformace, nepravdivá a nepřesná tvrzení týkající se lepku. Zkoumají vztah mezi střevy, mozkem a přijímanou potravou (nejen lepkem, ale i jinými potravinami a léky) a vysvětlují, co se opravdu v těle a mozku děje.

Může bezlepková dieta dokonce i uškodit?

Zatímco osobám s celiakií bezlepková dieta pomáhá, ostatním může uškodit, protože okrádá tělo o základní živiny a maskuje skutečné problémy. Přecházení na bezlepkovou dietu bez řádně provedených testů a zjištění příčin příznaků představuje skutečné riziko, neboť brání zjištění potenciálně závažné diagnózy. Kniha nabízí praktický plán, který může komukoliv pomoci dosáhnout zdravějšího života bez příznaků.

Název původní knihy: Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Heatlhy, Symptom-Free Life

Překladatel: 

Edice: 

Počet stránek: 376

Počet ilustrací:

Vazba: brožovaná

Barevnost:

ISBN: 978-80-7554-176-5

Formát: 

Vyšlo: 11/ 2018

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG působí na českém trhu již od roku 1990 a patří k firmám s nejdelší tradicí v oblasti pořádání odborných seminářů, vydávání odborných publikací a časopisů. Firma působí po celé České republice.  Publikace se týkají převážně těchto oblastí: práce, mzdy, pojištění, ekonomika, daně, účetnictví, personalistika, clo, pracovní a obchodní právo, životní styl, alternativní léčba, pozitivní myšlení, vaříme pro zdraví, knihy pro maminky aj.