Natto Active Natto K2 Mk7, Nattokináza s vitamínem D3, 60 tablet
Kód: 48703![Rychlá expedice](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.brainmarket.cz/user/banners/advantage3.png?62715953)
![Odborné poradenství](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.brainmarket.cz/user/banners/advantage1.png?6271593f)
![Testujeme, co prodáváme](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.brainmarket.cz/user/banners/advantage2.png?62715948)
![Doprava zdarma](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.brainmarket.cz/user/banners/advantage4.png?6271595a)
Související produkty
Detailní popis produktu
Natto Active Natto K2 Mk7, Nattokináza s vitamínem D3, 60 tablet
Nattokináza je enzym izolovaný z natto, tradičního japonského fermentovaného sójového jídla. Natto se konzumuje tisíce let a je odvozena ze sóji, který není GMO. Natto od Active Natto je vyrobeno z organických, geneticky nemodifikovaných sójových bobů. Natto prochází přirozeným fermentačním procesem a v Japonsku je známé jako prvotřídní fermentovaný produkt. Je velmi populární jak ve východní Asii, tak v Evropě pro svých šest základních živin: vitamín K2mk7, enzym nattokináza, spermidin, PQQ, sójové isoflavony a probiotické bakterie Bacillus Subtilis Natto. Obsahuje 50 µg (2000 IU) přírodního vitamínu D z mořských řas.
Doporučené dávkování
2 tablety během jídla nebo po jídle.
Složení
Sušené organické natto, cholecaciferol (vitamín D3).
Upozornění
Přípravek by neměly konzumovat osoby užívající antikoagulancia obsahující antagonisty vitaminu K (např. warfin a acenokumarol). Uchovávejte mimo dosah dětí.
Tento doplněk stravy není vhodný pro děti do 10 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Obsah: 60 tablet
Doplňkové parametry
Kategorie: | Doplňky stravy |
---|---|
Expirace: | 1/2026 |
Forma: | Tablety |
Počet tablet: | 90 tablet |
Pro jedince řešící: | Cholesterol, Srdce, cévy a krevní tlak |
Výrobce: | NattoActive |
Země původu: | USA |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Produkty značky Natto Active obsahují organické natto, což je tradiční japonské fermentované sójové jídlo. Tento pokrm je velmi populární jak ve východní Asii, tak v Evropě pro svých šest základních živin: vitamín K2mk7, enzym nattokináza, spermidin, PQQ, sójové isoflavony a probiotické bakterie Bacillus Subtilis Natto.