Podobné produkty












Detailní popis produktu
Sonnentor Rukola, semínka k nakličování, BIO, 120 g
Naklíčená semínka jsou vhodná k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Různorodé chuťové tóny pískavice, čočky a ředkviček se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou!
Může se stát, že některá semínka nevyklíčí a zůstanou tvrdá. Nepleťte si vláknité kořínky s plísní.
Příprava
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 5-6 dní
Proplachování vodou: 2x denně
Ideální teplota: 18-20 °C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení
Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum-graecum), čočka bio (Lens culinaris), ředkev bio (Raphanus sativus)
Skladování
Skladovat v suchu a chladu.
Velikost balení
120 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, dochucovadla, koření |
---|---|
EAN: | 9004145007833 |
Velikost balení: | 120 g |
Položka byla vyprodána… |
Věříme, že pouze udržitelné podnikání má budoucnost. Proto od samotného začátku SONNENTOR staví na pevných základech. Pracujemí s ohledem k životnímu prostředí, volím lokálnost, kompostovatelnost a zakládají si na zdravém selském rozumu.
Ekologie a udržitelnost jsou jedny ze základních kamenů podnikání SONNENTORU. Od výkupu suroviny v biokvalitě přes její šetrné zpracovávání, inovaci obalových materiálů a hledání cest k minimalizaci odpadu a 100% kompostovatelnosti používaných materiálů. Ekologické zemědělství pro nás není moderní vlnou, ale jedinou možnou alternativou k zemědělské velkoprodukci. Dlouhodobě se snažíme jít cestou inovací, které by nás dovedly k udržitelnějším zítřkům. Jedině tak může radost dlouhodobě růst. 96 % našich obalů je kompostovatelných nebo recyklovatelných.
Související produkty


Hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuse
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.