Omáčky, dochucovadla, koření
Pokud jste fanoušky dresingů, omáček, pest nebo kečupů, zde najdete všechny na jednom místě. Vybíráme takové, které mají kvalitní složení a postupně vyrábíme své vlastní. Použít je můžete k masu, zelenině, rybě, těstovinám nebo mořským plodům.
Dochucovadla používáme každý den v kuchyni při vařeni i pečení, proto bychom měli dbát na jejich kvalitu a používat co nejvíce organické potraviny. Věděli jste, že existuje více než sto bylinek a koření, které lze konzumovat nebo používat pro jejich pozitivní přínosy na náš organismus? Koření bylo odjakživa velmi žádanou komoditou a to nejen pro své chuťové vlastnosti, ale své kořeny má i ve starověkých léčebných systémech jako je tradiční činská medicína nebo ajurvéda. Některé z druhů koření podporují trávení, zklidňují podrážděný žaludek nebo jsou součástí ajurvédských směsí.
Nejprodávanější

