Prodigy Phenomenoms Chocolate Oatie Biscuits, čokoládové ovesné sušenky, 32 g

Kód: 99996.51
39 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Jedinečně tenký a rozpadající se sušenkový základ s pouhým nádechem soli, pokrytý hladkou, bohatou kakaovou čokoládou. Splněný ovesný sen.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

Prodigy Phenomenoms Chocolate Oatie Biscuits, čokoládové ovesné sušenky, 128 g

Jedinečně tenký a rozpadající si sušenkový základ s pouhým nádechem soli, pokrytý hladkou, bohatou kakaovou čokoládou. Splněný ovesný sen.

Složení

Ovesné vločky, čokoláda (24%) (kakaové máslo, rýžový sirup, kakaový likér, inulin, kokosový cukr, emulgátor: slunečnicový lecitin), celozrnná  ječná mouka, kokosový cukr, rostlinné tuky (slunečnicový olej, kakaové máslo), akátová vláknina, kypřící činidlo (uhličitan amonný, uhličitan sodný), mořská sůl, emulgátor: slunečnicový lecitin, citronová šťáva

Alergeny jsou uvedeny tučně. Vyrobeno v továrně, která také zpracovává sezam, sóju, vejce, mléko a ořechy.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1861 kJ / 446 kcal
Tuky 22,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8,4 g
Sacharidy 49,2 g
- z toho cukry 14,4 g
Bílkoviny 6,5 g
Sůl 0,6 g
Vláknina 11,6 g

 

Upozornění

Skladujte na chladném suchém místě, chraňte před teplem.

Velikost balení

32 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a sladkosti
Velikost balení: 32 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Potravinářský průmysl je plný složek, které poškozují životní prostředí a naše zdraví. Palmový olej, jednorázové plasty, rafinovaný cukr a umělá sladidla (abychom jmenovali alespoň některé z nich) se nevysvětlitelně a skrytě staly normou. Ale co je to za normu?! Začít vyrábět čokoládu, která je výzvou pro průmysl, ukazuje jiný způsob a nabízí lepší volbu pro všechny. Chutné rostlinné, zcela přírodní svačinky, které vracejí radost.