Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s pomerančovou kůrou, BIO, 50 g *IT-BIO-006 certifikát
Kód: 61563Související produkty
Detailní popis produktu
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s pomerančovou kůrou, BIO, 50 g
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se žádný pomerančový olej, ale pouze ta tenká vrstva, která tvoří nejaromatičtější část pomerančové kůry. Kůru vyrábí sami pomocí pomerančů ze Sicílie. Kůru odstraňují ručně a suší při 30 °C 36/40 hodin.
Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie
Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii.
Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře.
Složení
Nepražené kakaové boby Criollo*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů*, sušená pomerančová kůra* (3 %) (kakaová sušina minimálně 77 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy.
*produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota 2280 kJ / 550 kcal | |
Tuky | 41,5 g |
Z toho nasycené tuky | 24,9 g |
Sacharidy | 27,1 g |
Z toho cukry | 17 g |
Vláknina | 11,5 g |
Proteiny | 11,3 g |
Sůl | 0,05 g |
Hořčík | 315 mg |
Upozornění
Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a sladkosti |
---|---|
Druh čokolády: | Hořká |
Obsah kakaa: | 77 % |
Velikost balení: | 50 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.