Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s citrónovou kůrou, BIO, 50 g *IT-BIO-006 certifikát
Kód: 61572Související produkty
Detailní popis produktu
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s citrónovou kůrou, BIO, 50 g
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO", ručně zpracovaná oddělením slupky citronů a poté sušena po dobu 36-40 hodin při teplotě asi 30 °C. Podobně jako naše pomerančové kůry jsou citronové kůry vnímány v nepřetržitém střídání s rozhodujícími aromatickými tóny naší čokolády. Výsledkem je velmi radostná a svěží citrusová chuť, která se postupně rozvíjí ve vašich ústech a zanechává přetrvávající chuť.
Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie
Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii.
Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře.
Složení
Nepražené kakaové boby Criollo*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů*, sušená kůra „Siracusa Lemon PGI “* (3 %) (kakaová sušina minimálně 77 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy.
*produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota 2275 kJ / 549 kcal | |
Tuky | 41,5 g |
Z toho nasycené tuky | 24,9 g |
Sacharidy | 26,8 g |
Z toho cukry | 17,2 g |
Vláknina | 11,5 g |
Proteiny | 11,3 g |
Sůl | 0,05 g |
Hořčík | 315 mg |
Upozornění
Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a sladkosti |
---|---|
Druh čokolády: | Hořká |
Obsah kakaa: | 77 % |
Velikost balení: | 50 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.