Z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Děkujeme za pochopení :-)

Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s citrónovou kůrou, BIO, 50 g *IT-BIO-006 certifikát

Kód: 61572
105 Kč
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO", ručně zpracovaná oddělením slupky citronů a poté sušena po dobu 36-40 hodin při teplotě asi 30 °C. Podobně jako naše pomerančové kůry jsou citronové kůry vnímány v nepřetržitém střídání s rozhodujícími aromatickými tóny naší čokolády. Výsledkem je velmi radostná a svěží citrusová chuť, která se postupně rozvíjí ve vašich ústech a zanechává přetrvávající chuť.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s citrónovou kůrou, BIO, 50 g

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO", ručně zpracovaná oddělením slupky citronů a poté sušena po dobu 36-40 hodin při teplotě asi 30 °C. Podobně jako naše pomerančové kůry jsou citronové kůry vnímány v nepřetržitém střídání s rozhodujícími aromatickými tóny naší čokolády. Výsledkem je velmi radostná a svěží citrusová chuť, která se postupně rozvíjí ve vašich ústech a zanechává přetrvávající chuť. 

Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie

Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii.

Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. 

Složení

Nepražené kakaové boby Criollo*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů*, sušená kůra „Siracusa Lemon PGI “* (3 %) (kakaová sušina minimálně 77 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy.

*produkt ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2275 kJ / 549 kcal
Tuky 41,5 g
Z toho nasycené tuky 24,9 g
Sacharidy 26,8 g
Z toho cukry 17,2 g
Vláknina 11,5 g
Proteiny 11,3 g
Sůl 0,05 g
Hořčík 315 mg

Upozornění

Skladovat v suchu a chladu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a sladkosti
Druh čokolády: Hořká
Obsah kakaa: 77 %
Velikost balení: 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: