Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda Gianduja, BIO, 30 g *IT-BIO-006 certifikát
Kód: 61605Související produkty
Detailní popis produktu
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda Gianduja, BIO, 30 g
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30 %) a celé krystaly nektaru z kokosových květů. Stejně jemné a křupavé, lískové ořechy a syrové kakao vytvářejí opravdové a robustní aroma, které vás překvapí. Zdravý a chutný zážitek, který si nemůžete nechat ujít.
Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie
Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii.
Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře.
Složení
Nepražená kakaová pasta Criollo beans*, (nepražená) pasta z lískových oříšků "Tonda Gentile Romana"* (30 %), koncentrovaná šťáva z kokosových květů* (kakaová sušina minimálně 50 %). Může obsahovat mandle a vlašské ořechy.
*produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota 2544 kJ / 613 kcal | |
Tuky | 46 g |
Z toho nasycené tuky | 17 g |
Sacharidy | 33 g |
Z toho cukry | 19 g |
Vláknina | 10 g |
Proteiny | 12 g |
Sůl | 0 g |
Hořčík | 165 mg |
Upozornění
Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a sladkosti |
---|---|
Druh čokolády: | Hořká |
Obsah kakaa: | 50 % |
Velikost balení: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.