Z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Děkujeme za pochopení :-)

Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda 80%, BIO, 50 g *IT-BIO-006 certifikát

Kód: 61560
99 Kč
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení

Tato jemná krémová čokoláda je vyrobena ze dvou složek: kakaové pasty a mízy z kokosového květu. Kompromis hořké čokolády a sladké chuti.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda 80%, BIO, 50 g

Tato jemná krémová čokoláda je vyrobena ze dvou složek: kakaové pasty a mízy z kokosového květu. Kompromis hořké čokolády a sladké chuti.

Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie

Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii.

Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. 

Složení

Nepražená kakaová pasta Criollo beans*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů* (kakaová sušina 80% min.). Může obsahovat mandle, lískové oříšky a vlašské ořechy.

*produkt ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2340 kJ / 564 kcal
Tuky 42,9 g
Z toho nasycené tuky 25,7 g
Sacharidy 27,2 g
Z toho cukry 17,6 g
Vláknina 11,5 g
Proteiny 11,7 g
Sůl 0,05 g
Hořčík 324 mg

Upozornění

Skladovat v suchu a chladu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a sladkosti
Druh čokolády: Hořká
Obsah kakaa: 80 %
Velikost balení: 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: